Riku

Riku Suomalainen

Toimitusjohtaja

Riku on työtä tekevä johtaja, jolla on suuri sydän ja painotuotannon ratkaisut valmiina. Hän näkee, että digin rinnalla, printti on edelleen tehokas formaatti. Riku luotsaa  LSB:tä  ja palvelee asiakkaitaan lempeästi huumorilla höystettynä.


+358 50 346 1169

riku@lsb.fi

Aapee

Ari-Pekka Darth

Myyntijohtaja

Ari-Pekka pitää huolta asiakkaistaan ja työkavereistaan. Valoladonnan aikakaudella alalle kouluttautuneella  AP:lla  on typografinen näkemys jo verissä. Hänellä on tarkka visuaalinen silmä, jolla hän tarkkailee ympäristöään usein kameran etsimen läpi.


+358 45 7730 5539

ap@lsb.fi

Maiku

Maiku Sopanen

Projektipäällikkö

Maiku on sinnikäs ja kärsivällinen markkinoinnin moniottelija. Maikulla on tapana hoitaa työt suoraviivaisesti, reilusti ja rauhallisesti. Hämeentien Marjo Matikainen – duunit, sukset, läpät, yhteisön asiat – kaikki luistaa!


+358 40 767 2273

maiku@lsb.fi

Hannele

Hannele Broman

Projektipäällikkö

Hannele on tehopakkaus, joka innostuu hyvästä designista ja pitää huolta brändien arvoista tinkimättömästi. Mainonnan ja markkinoinnin konkarina hän tietää, mitä asiakas odottaa ja tarvitsee. Tällä monitaiturilla pysyy taatusti kaikki pallot ilmassa.


+358 40  642 7567

hannele@lsb.fi

Kari

Kari Mikkola

Myyntipäällikkö

Painoalan rautainen ammattilainen, jolla on tietämys niin tekniikoista kuin materiaaleistakin. Laajaa alan verkostoaan hyödyntävä huumorintajuinen gentlemanni, takaa ja mahdollistaa nopeat sekä täsmälliset ratkaisut kaiken kokoisille asiakkuuksille.


+358 40  063 8883

kari@lsb.fi

Lotta

Lotta Suomalainen

Projektipäällikkö

Tavoitteellinen Lotta painattaa aina maaliin Suomalaisella sisukkuudellaan. Hän huolehtii, että hommat rullaavat ja hänellä on aina aikaa muille. Terävä ja tiedonnälkäinen Lotta on valmiina hyppäämään kaikkiin uusiin haasteisiin.


+358 40  678 6929

lotta@lsb.fi

Antti

Antti Harkio

Graafinen suunnittelija

Antti on rautainen kuvallisen viestinnän ja valokuvauksen ammattilainen. Antin visuaalinen luovuus taipuu herkkyyden ja nopeuden avulla mediaan kuin mediaan – asiakkaan toiveet ja tarpeet tarkasti huomioiden.


antti@lsb.fi

Anne

Anne Laitala

Graafinen suunnittelija

Päätään ja sydäntään käyttävä graafikko, joka inspiroituu taiteesta ja rakastaa kissoja. Logot, kuvitukset, värit ja visiot syntyvät sutjakkaasti ilolla ja asiantuntemuksella. Satakielenä kuorossa, tuottajana burleskitapahtumissa.


anne@lsb.fi

Sami

Sami Kuosmanen

Graafinen suunnittelija

Sami aloitti LSB:ssä vuonna 2005, teki kahdeksan vuoden visiitin suunnittelijana eri mainostoimistoissa, kunnes palasi takaisin kotiin vuonna 2017. Sami tekee vaikka pizzaa, mutta eritoten digitaalista suunnittelua ja tuotantoa verkkoon ja sosiaaliseen mediaan.


sami@lsb.fi

Kimmo

Kimmo Koski

Graafinen toteuttaja

Kimmo on osaava oraakkeli, joka keksii vastauksen ongelmaan kuin ongelmaan. Erityisesti tekniset probleemat ratkeavat salamaakin ripeämmin. Joustava ja huolellinen, aina valmiina oppimaan uutta ja haastamaan itsensä.


kimmo@lsb.fi

Pist viestii, vastaamme sinulle mahdollisimman pian, kiitos!