LSB | Tuotannollinen mainostoimisto

Painoaineistojen tuotanto

Sanomalehti, aikakauslehti, päällystämätön paperi jne. Jokaisella painomenetelmällä sekä paperilaadulla on omat pikku omituisuutensa, jotka tulee ottaa huomioon aineistoa suunnitellessa ja viimeistään painopdf:ää tehtäessä. Me huolehdimme puolestasi pisteenkasvusta, leikkuuvaroista sekä sallituista väreistä. Lue lisää siitä mitä on repro »

Kuvankäsittely

Teemme vaativatkin kuvamuokkaukset vuosien ammattitaidolla. Otamme kaikessa kuvankäsittelyssä huomioon lopputuotteen ominaisuudet niin, että kuva näyttää aina hyvältä, olipa tuote sitten sanomalehti, ulkomainos tai Facebook-postaus.

Graafinen suunnittelu

Luovan tuotannon olohuoneessamme syntyy parhaat ideat. Graafisia ohjeita ja brändiä kunnioittaen sinulle suunnitellaan julisteet, ilmoitukset, esitteet, lomakkeet, infograafit, kuvitukset, esitysgrafiikkateemat, tarrat, heijastimet, pakkaukset ja messuosastot, muun muassa. Tai sitten suunnitellaan vaikka se graafinen ohjeisto.

Web Design ja sosiaalinen media

Responsiivinen web-suunnittelu on tätä päivää. Suunnittelemme verkkosivustot joko sisällönhallintajärjestelmään tai täysin yksityiskohtaisten tarpeiden mukaan. Autamme mieluusti myös yritystäsi kasvamaan sosiaalisen median avulla ja tarpeen niin vaatiessa voimme hoitaa myös päivitysrumban puolestasi.

Projektijohtaminen

Kaikkien töiden etenemisestä huolehtii luonnollisesti LSB:n proikkari, joka pitää hyppysissään kaikki projektin langat. Hän hoitaa yhteydet, tekee vaadittavat selvitystyöt, huomioi yksityiskohdat, varmistaa toimitukset sekä aikataulussa pysymisen. Proikkari suunnittelee kanssasi budjettisi mukaiset yksittäiset työt tai suuremmat kampanjat.

Valokuvaus

LSB:n kuvaajat täyttävät kaikki toiveesi ja villeimmätkin unelmasi, tarvitset sitten henkilökuvia, fiiliskuvia tai luontokuvia. Myös tuotekuvat hoituu näpsäkästi omassa studiossamme. Kuvaukseen sisältyy aina kuvankäsittelyt lopputuotteen vaatimusten mukaan.

Pakkaussuunnittelu

Pakkaussuunnittelu vaatii hyvän silmän lisäksi erityistä tietämystä painotekniikoista sekä hyvää avaruudellista hahmottamista. Mikä kiinnittää ostajan huomion hyllyssä, mikä on pisteenkasvu, tai millä profiililla kuvat tulee toimittaa painoon? Älä huoli näistä, me kyllä hoidetaan.

Painokonsultointi

Painon valintaan vaikuttaa monet seikat, kuten painosmäärä, painettava tuote, toimitusaika tai haluttu painomenetelmä ja erityiskäsittelyt. Me suunnittelemme ja huolehdimme tuotteesi painatuksesta ideasta valmiin tuotteen toimitukseen.

Vedostus

Mielestämme vedostus on yksi tärkeimmistä tuotannon vaiheista. Parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi on tärkeää pystyä todentamaan lopullinen painojälki luotettavasti, ja juuri siksi vedostimemme ovat Fogra-sertifioitua. Viimeistään vedoksesta huomaa myös monet tekniset ongelmat sekä useidenkin haukansilmien ohi vilahtaneet kirjoitusvirheet.

Arkistointi

Kaikki aineistot tallennetaan meillä RAID-peilatulle työpalvelimelle. Vaikka muuten emme hierarkioista perusta, työpalvelimellamme vallitsee tiukka järjestelmä. Palvelimella säilytetään asiakaskohtaisesti yksilöidyn työnumeron alla kaikki originaalit sekä käsitellyt aineistot. Lupaamme kaikille töillemme kahden vuoden arkistoinnin.

Ota yhteyttä

Pist viestii, vastaamme sinulle mahdollisimman pian, kiitos!