Asiakkaitamme

Apulanta

Bob the robot

Business Finland

Fondia

Lääkärikeskus Aava

Ristikko

Ruukki

Wörks

Ulkomainoksia metroasemalla

Sherpa / HSL

Luova toimisto Sherpan HSL:lle suunnittelemat hienot ulkomainos- ja printtikampanjat kulkevat maailmalle LSB:n kautta. Suunnittelutyö tehdään Sherpassa, jonka jälkeen kaikki painettava materiaali käsitellään LSB:ssä. Erityisesti ulkomainonnassa on erityisen tärkeää tehdä aineistoihin tarvittavat profiilimuutokset ja varmistaa vedoksilla että kaikki toistuu oikein, eri medioiden vaatimusten mukaan. Kaikki toteutukset vedostetaan meillä, jotta sekä Sherpassa että HSL:ssä voidaan todeta ja hyväksyä lopputulos, ennen kuin painokoneet pyörähtävät käyntiin.

Julistetuotantoa
Kauppakeskuksen mainoslakana

Ristikko

Kauppakeskus Ristikko on kompakti kauppakeskus Helsingin Konalassa, ja LSB on hoitanut jo kuuden vuoden ajan sen markkinointia ja mainontaa – sekä itse kauppakeskukselle että sen kauppiaille. LSB suunnittelee ja toteuttaa muun muassa kauppakeskuksen omat digitaaliset ja painetut pinnat, mainokset liikennevälineissä, sanoma- ja aikakausilehdissä, unohtamatta ulko- ja suoramainontaa. Ristikon vuotuiset kampanjat suunnitellaan yhdessä kauppakeskuspäällikön kanssa ja LSB vastaa niiden toteutuksesta.

Ristikon Ropinat -esitteen toteutus
Peace-messuosaston suunnittelu ja toteutus

Findus

Findus on Suomessa edelläkävijä pakastetuotteiden valmistajana. Olemme suunnitelleet ja toteuttaneet Findukselle monipuolisesti sekä kaupalle, että kuluttajille suunnattua mainontaa, kampanjakokonaisuuksia, printti-ilmoituksia, myymälämateriaaleja, tuotekuvastoja, tapahtumia ja messuosastoja.

Finduksen ilmoitusaineistojen suunnittelu ja toteutus
Pauligin printtituotantokampanja

Bob the Robot / Paulig

Mainostomisto Bob the Robotin Pauligille suunnittelema upea ilmoituskampanja on hieno esimerkki printtituotantokampanjasta, jollaisia LSB:ssä tehdään satoja vuosittain. Vaikuttavan suunnittelun viimeistelee kunnolla ja huolella tehty tuotanto. Varmistamme, että mainostoimiston idea välittyy ansaitsemallaan tavalla kaikilla paperilaaduilla ja eri medioissa. Palveluun kuuluu vedostus ja takuu siitä, että aineisto on varmasti teknisesti oikeanlaista. Toimitamme valmiit materiaalit lehtiin ja lopuksi juodaan vaikka Pauligin tummat kahvit.

Ota yhteyttä

Pist viestii, vastaamme sinulle mahdollisimman pian, kiitos!