Julistetuotantoa Finlaysonin myymälässä

Finlayson

Meillä on ollut ilo ja kunnia pyörittää jo neljä vuotta Finlaysonin myymäläjulistetuotantoa. Teemme kaikista markkinointimateriaaleista painokelpoiset aineistot ja vedostamme ne huomioiden paperilaadun. Sen jälkeen julisteet painetaan, leikataan ja paketoidaan. Unohtamatta tärkeintä, joka tässä hommassa onkin logistiikka: hoidamme valmiin materiaalin jakelun yli 50 Finlaysonin myymälään ympäri Suomea. Ykköslähettimme Ana onkin jo kovin tuttu vieras Etelä-Suomen myymälöissä.

Julistetuotantoa
Kauppakeskuksen mainoslakana

Ristikko

Kauppakeskus Ristikko on kompakti kauppakeskus Helsingin Konalassa, ja LSB on hoitanut jo kuuden vuoden ajan sen markkinointia ja mainontaa – sekä itse kauppakeskukselle että sen kauppiaille. LSB suunnittelee ja toteuttaa muun muassa kauppakeskuksen omat digitaaliset ja painetut pinnat, mainokset liikennevälineissä, sanoma- ja aikakausilehdissä, unohtamatta ulko- ja suoramainontaa. Ristikon vuotuiset kampanjat suunnitellaan yhdessä kauppakeskuspäällikön kanssa ja LSB vastaa niiden toteutuksesta.

Ristikon Ropinat -esitteen toteutus
Peace-messuosaston suunnittelu ja toteutus

Findus

Findus on Suomessa edelläkävijä pakastetuotteiden valmistajana. Teemme Findukselle monipuolisesti sekä kaupalle, että kuluttajille suunnattua mainontaa. Soljuva yhteistyö on luonut välillemme idearikkaan ja vuorovaikutteisen asiakassuhteen. Olemme suunnitelleet ja toteuttaneet Findukselle muun muassa printti-ilmoituksia, myymälämateriaaleja, tuotekuvastoja, tapahtumia ja messuosastoja.

Finduksen ilmoitusaineistojen suunnittelu ja toteutus
Pauligin printtituotantokampanja

Bob the Robot / Paulig

Mainostomisto Bob the Robotin Pauligille suunnittelema upea ilmoituskampanja on hieno esimerkki printtituotantokampanjasta, jollaisia LSB:ssä tehdään satoja vuosittain. Vaikuttavan suunnittelun viimeistelee kunnolla ja huolella tehty tuotanto. Varmistamme, että mainostoimiston idea välittyy ansaitsemallaan tavalla kaikilla paperilaaduilla ja eri medioissa. Palveluun kuuluu vedostus ja takuu siitä, että aineisto on varmasti teknisesti oikeanlaista. Toimitamme valmiit materiaalit lehtiin ja lopuksi juodaan vaikka Pauligin tummat kahvit.

Ota yhteyttä

Pist viestii, vastaamme sinulle mahdollisimman pian, kiitos!